Ștergerea contului Park0
Respectăm dreptul fiecărui utilizator de a-și șterge contul și datele personale în orice moment.
Cum îți ștergi contul
Poți șterge contul direct din aplicația Park0, fără să fie nevoie să contactezi echipa de suport.
Pașii sunt:
- Deschide aplicația Park0.
- Autentifică-te în contul tău.
- Accesează meniul Contul meu.
- Derulează până în partea de jos a paginii.
- Apasă pe Șterge contul.
- Confirmă ștergerea contului.
Ce se întâmplă după ștergerea contului
După confirmare, contul tău va fi dezactivat și datele personale vor fi șterse conform Politicii de Confidențialitate și legislației aplicabile.
Date eliminate
- Nume și prenume
- Adresa de e-mail
- Număr de telefon
- Datele profilului
- Locurile de parcare publicate
- Fotografiile încărcate
- Conversațiile și notificările asociate contului
- Preferințele utilizatorului
Date care pot fi păstrate
Anumite informații pot fi păstrate exclusiv pentru respectarea obligațiilor legale și fiscale, inclusiv:
- tranzacții și plăți procesate prin Stripe;
- documente fiscale;
- alte informații pe care legislația impune să fie păstrate pentru perioada legală.
Aceste date nu mai sunt utilizate pentru funcționarea contului și nu sunt vizibile altor utilizatori.
Nu mai ai acces la cont?
Dacă nu te mai poți autentifica în aplicație, ne poți contacta la:
office@park0.ro
Vom procesa solicitarea ta în cel mai scurt timp posibil, după verificarea identității.
Politica de Confidențialitate
Mai multe informații despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele personale găsești aici: